BUNGALOW 2018-02-22T08:02:05+00:00

BUNGALOW

De Bungalow El Paraiso ligt in het zonnige Cambrils, 120 km ten zuiden van Barcelona, 1550 km ten zuiden van Rotterdam.

Een afstand die nog met de auto aan te rijden is, maar ook zeer goed bereikbaar is met het vliegtuig via Reus of Barcelona.

De Bungalow zelf ligt op een perceel van 670 m2 en heeft dan ook een ruime tuin. De tuin ligt de hele dag in de zon, zowel in de winter als in de zomer.

Het klimaat in Cambrils is heel erg constant. Natuurlijk wisselt het wel in temperatuur, maar de zon schijnt er zeer regelmatig. Regenen doet het het gehele jaar, maar wel weinig.

De Bungalow ligt aan een rustige straat op 250 meter afstand van het strand en op een kwartiertje lopen van het drukke, bruisende centrum van Cambrils. Het huisje is geschikt voor vier tot maximaal 6 personen. Het huisje is degelijk ingericht en zeer kindvriendelijk. Het beschikt over een ruime woonkamer, twee grote slaapkamers met twee keer twee bedden, een keuken en een badkamer met toilet. Er zijn twee uitklapbare bedden in het huisje aanwezig, zodat er zes personen kunnen slapen. Deze kunnen op de slaapkamers bijgezet worden of eventueel in de woonkamer.

Vanuit de woonkamer loop je het overdekte terras op met buiten openhaard. Op het huisje bevindt zich een groot dakterras met uitzicht op zee.

In het huisje is in principe alles aanwezig. Aangeraden wordt wel zelf nog baddoeken mee te nemen.